dimecres, de novembre 02, 2011

UNA PERSONA AMB UN SAC PENJANT

Després d'un temps d'espera, aquest diumenge es presenta un llibre a Manresa on tinc el gust de col·laborar. Aquí deixo una breu presentació:

Mapasonor (Sàgar, Kilian, Alba, Ester, Sali), presentem el llibre Una persona amb un sac penjant (Viatge musical per les illes Mediterrànies: Creta, Sicília i Balears), que constitueix el número 1 de la col·lecció de Llibres-DVD que edita la revista de música i cultura popular Caramella. La publicació l’acompanyen tres documentals, també enregistrats per nosaltres i que pertanyen a la sèrie “Oïdes Mediterrànies”.

El llibre és el diari de viatge per aquestes tres illes de la Mediterrània. El contingut descriu la descoberta de les seves peculiaritats socioculturals, però sobretot les musicals.

La publicació consta d’un annex amb articles de destacats etnomusicòlegs i antropòlegs de la música: Josep Martí, Jordi Alsina, Nuccia Maugeri, Robert Alzina i Francesc Vicens.

L’acte de presentació tindrà lloc a la Llotja Professional de la Plaça Porxada el proper diumenge 6 de novembre a 2/4 de 2 del migdia en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa.

A la nostra web www.mapasonor.com trobareu més informació de l’acte així com de les activitats i cursos que portem a terme enguany.

Us adjuntem el dossier sobre el llibre. Si volguéssiu adquirir-lo, cal que us adreceu a redaccio@revistacaramella.cat